Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Sütlü Revani

  • Su 1300 ml
  • Vanilya 25 g
  • Süt 1900 ml
  • Toz şeker 1000 g
  • Antep fıstığı, toz 70 g
  1. Sütlü Revani

    • Mikserde Carte D'Or Revani, su ve vanilyayı 10 dakika çırpın, tepsiyi yağlayın ve unlayın.
    • Çırptığınız revaniyi tepsiye dökün. 180 derece fırında 30 dakika pişirin, fırından çıkan revaniyi ters çevirin.
    • Soğuk şerbeti üzerine dökün, şerbet, su ile şekeri kaynatın, ocaktan alın.
    • Soğuk Rama Krema ve sütü ekleyin ve karıştırın.
    • Toz antep fıstığı ile servise hazır hale getirin.
+