Sütlü Revani
Klasik revaniye daha ferah bir alternatif, özellikle yaz menülerinizi süsleyecek. Sütlü Revani şeflere özel sırlarını UFS profesyonelliği ile keşfedin!

İçindekiler
Sütlü Revani
-
Su 1300.0 ml
-
Vanilya 25.0 g
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 3000.0 ml
-
Süt 1900.0 ml
-
Toz şeker 1000.0 g
-
Antep fıstığı, toz 70.0 g
Hazırlık
-
Sütlü Revani
- Mikserde Carte D'Or Revani, 1050 ml su ve vanilyayı 10 dakika çırpın, tepsiyi yağlayın ve unlayın.
- Çırptığınız revaniyi tepsiye dökün. 180 derece fırında 30 dakika pişirin, fırından çıkan revaniyi ters çevirin.
- Soğuk şerbeti üzerine dökün, şerbet, 250 ml su ile şekeri kaynatın, ocaktan alın.
- Soğuk Rama Krema ve sütü ekleyin ve karıştırın.
- Toz antep fıstığı ile servise hazır hale getirin.