Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Sütlü Revani

  • Su 1300.0 ml
  • Vanilya 25.0 g
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 3000.0 ml
  • Süt 1900.0 ml
  • Toz şeker 1000.0 g
  • Antep fıstığı, toz 70.0 g

Sütlü Revani nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Sütlü Revani

    • Mikserde Carte D'Or Revani, 1050 ml su ve vanilyayı 10 dakika çırpın, tepsiyi yağlayın ve unlayın.
    • Çırptığınız revaniyi tepsiye dökün. 180 derece fırında 30 dakika pişirin, fırından çıkan revaniyi ters çevirin.
    • Soğuk şerbeti üzerine dökün, şerbet, 250 ml su ile şekeri kaynatın, ocaktan alın.
    • Soğuk Rama Krema ve sütü ekleyin ve karıştırın.
    • Toz antep fıstığı ile servise hazır hale getirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu