Sütlü Patates Ve Kereviz | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Patates 8000 g
  • Kereviz 12000 g
  • Tereyağı 1000 g
  • Süt 5000 ml
  • Peynir, Kaşar 2000 g
  • Biberiye 50 g
  1. Hazırlanışı:

    • Patatesleri ve kerevizleri soyup aynı kalınlık ve ölçülerde yuvarlak biçimde dilimleyin. Tereyağını bir kapta eritin.
    • Daha sonra süt, tereyağı, Knorr Sarımsaklı Çeşni ve Knorr Sebzeli Çeşni’yi iyice çırparak karıştırın.
    • Tuzunu kontrol edip sebzeleri bu karışımın içine atınız ve harmanlayarak karıştırınız.
    • Daha sonra yağlanmış fırın tepsisine, sebzeleri yanlamasına üst üste ve birbiri ardına gelecek şekilde sıralayınız.
    • Sütlü karışımın geri kalanını da üstüne döküp üstlerini kapatacak kadar olmasını sağlayınız. 160 derecelik fırında üstleri hafif renk almaya başlayıncaya kadar pişirin.
    • Daha sonra rendelenmiş kaşar peynirini ve biberiyeleri serpiştirip kızarana kadar pişirmeye devam edin.
    • Fırından çıkartıp servis edin.