Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Tavuk Göğüs / Derisiz - Kemiksiz 1.5 kg
  • Sarı Dolma Biber 60 g
  • Taze Fasülye 90 g
  • Biber, kırmızı kapya 60 g
  • Yeşil/taze soğan 60 g
  • Sarımsak (ince doğranmış) 6 g
  • Soya Sosu, Az Tuzlu 24 ml
  • İstiridye Sosu 25 g
  • Su 100 ml
  • Susam 10 g
  1. Hazırlanışı

    • Tavuk göğsünü jülyen olarak doğrayın ve Knorr Tavuk Çeşni ile marine edin.
    • Bu etleri çok kızgın tavada azar azar sulandırmadan hızlı bir şekilde kavurun ve kenara alın.
    • Aynı tavada jülyen doğranmış biberleri soteleyin ve çapraz doğrayıp çok az haşladığınız taze fasulyeleri ilave edin.
    • Yeşil soğanları ilave ederek üzerine suyu ekleyin ve sebzeler diri kalacak şekilde soteleyin.
    • Az tuzlu soya sos, Knorr Acısso ve sarımsakları ekleyin.
    • En son olarak tavuk etlerini ilave edin, hafifçe karıştırıp üzerine ince doğradığınız taze soğanın yeşil yapraklarını ve susamları serpiştirip hemen servis edin.