Stir Fry Tavuk, Tatlı Biberler ve Taze Fasulye ile

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Tavuk Göğüs / Derisiz - Kemiksiz 1.5 kg
-
Sarı Dolma Biber 60.0 g
-
Taze Fasülye 90.0 g
-
Biber, kırmızı kapya 60.0 g
-
Yeşil/taze soğan 60.0 g
-
Sarımsak (ince doğranmış) 6.0 g
-
Soya Sosu, Az Tuzlu 24.0 ml
-
İstiridye Sosu 25.0 g
-
Su 100.0 ml
-
Susam 10.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Tavuk göğsünü jülyen olarak doğrayın ve Knorr Tavuk Çeşni ile marine edin.
- Bu etleri çok kızgın tavada azar azar sulandırmadan hızlı bir şekilde kavurun ve kenara alın.
- Aynı tavada jülyen doğranmış biberleri soteleyin ve çapraz doğrayıp çok az haşladığınız taze fasulyeleri ilave edin.
- Yeşil soğanları ilave ederek üzerine suyu ekleyin ve sebzeler diri kalacak şekilde soteleyin.
- Az tuzlu soya sos, Knorr Acısso ve sarımsakları ekleyin.
- En son olarak tavuk etlerini ilave edin, hafifçe karıştırıp üzerine ince doğradığınız taze soğanın yeşil yapraklarını ve susamları serpiştirip hemen servis edin.