Sosisli Ve Nohutlu, Ekşili Ispanak Güveç | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Sosis, Kalın slice doğranmış 2000 g
  • Kuru soğan, ince doğranmış 1250 g
  • Havuç, küp 3000 g
  • Kereviz (küp) 3375 g
  • Kekik 10 g
  • Defne Yaprağı 8 adet
  • Nohut, haşlanmış 10000 g
  • Nar ekşisi 120 g
  • Ispanak, donmuş 3000 g
  • Su 6000 ml
  • Zeytinyağı 1000 ml
  • Tuz 15 g
  1. Hazırlanışı:

    • Yağı kızdırıp soğanları pembeleşinceye kadar kavurun.
    • Havuç, kereviz, kekik ve defne yaprağını ilave edip sebzeler yumuşamaya başlayıncaya kadar soteleyin.
    • Daha sonra sosisleri ekleyip, hafif kızarmaya başlayıncaya kadar karıştırarak soteleyin.
    • Ayrı bir tencerede suyun içerisine, Knorr Et Suyu Toz Bulyon ve Knorr Sarımsaklı Çeşni’yi ilave edip karıştırın ve ocakta çırparak kaynatın.
    • Kaynadıktan sonra 2-3 dakika kadar orta ateşte pişirin.
    • Hazırladığınız bu suyu yemeğin içine ilave edin. Nohutları da ekleyin.
    • Yemek kaynadıktan sonra ıspanakları ekleyin, 5 dakika kaynatın, Knorr Acısso, nar ekşisi ve tuzu ilave edin.
    • 10 dakika kadar kaynattıktan sonra tuzunu kontrol edip servis edin.