Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Somon ve Kuşkonmazlı Fusilli

  • Makarna, Fusilli 8000.0 g
  • Somon balığı, bütün 7000.0 g
  • Kuşkonmaz 10000.0 g
  • Portakal Kabuğu 100.0 g
  • Zeytinyağı 1050.0 ml
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 8500.0 ml
  • Süt 1500.0 ml
  • Kuru soğan 3500.0 g
  • Kereviz 1000.0 g
  • Tereyağı 20.0 g
  • Zencefil 8.0 g
  • Tane Karabiber (Değirmen) 2.0 g
  • Sarımsak 2.0 g
  • Fesleğen, taze 15.0 g
  • Dereotu, taze 50.0 g
  • Biber, kırmızı kapya 100.0 g

Somon ve Kuşkonmaz Fusilli nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Somon ve Kuşkonmazlı Fusilli

    • Kaynar suda makarnayı haşlayın ve süzdürün.
    • Ayrı bir tencerede zeytinyağı, tereyağını kızdırın ve sırasıyla, sarımsak, zencefil, kuru soğan, kereviz, fesleğeni karemelize olana kadar soteleyin.
    • Rama Krema, süt ve değirmen karabiberi ilave edin, kısık ateşte 40-50 dk. arası kaynatın.
    • Kaynayan sosu blender dan geçirin ve süzdürün.
    • Kuşkonmazları haşlayın.
    • Ayrı bir tavada zeytinyağı ile birlikte somon balıklarını pişirin ve en son pişmesine yakın ince doğranmış portakal kabuklarını ilave edin, ocaktan alın.
    • En son olarak makarnayı sos ve hazırlanan diğer malzemeler ile servise hazır hale getirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu