Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Somon ve Kuşkonmazlı Fusilli

  • Makarna, Fusilli 8000 g
  • Somon balığı, bütün 7000 g
  • Kuşkonmaz 10000 g
  • Portakal Kabuğu 100 g
  • Zeytinyağı 1050 ml
  • Süt 1500 ml
  • Kuru soğan 3500 g
  • Kereviz 1000 g
  • Tereyağı 20 g
  • Zencefil 8 g
  • Tane Karabiber (Değirmen) 2 g
  • Sarımsak 2 g
  • Fesleğen, taze 15 g
  • Dereotu, taze 50 g
  • Biber, kırmızı kapya 100 g
  1. Somon ve Kuşkonmazlı Fusilli

    • Kaynar suda makarnayı haşlayın ve süzdürün.
    • Ayrı bir tencerede zeytinyağı, tereyağını kızdırın ve sırasıyla, sarımsak, zencefil, kuru soğan, kereviz, fesleğeni karemelize olana kadar soteleyin.
    • Rama Krema, süt ve değirmen karabiberi ilave edin, kısık ateşte 40-50 dk. arası kaynatın.
    • Kaynayan sosu blender dan geçirin ve süzdürün.
    • Kuşkonmazları haşlayın.
    • Ayrı bir tavada zeytinyağı ile birlikte somon balıklarını pişirin ve en son pişmesine yakın ince doğranmış portakal kabuklarını ilave edin, ocaktan alın.
    • En son olarak makarnayı sos ve hazırlanan diğer malzemeler ile servise hazır hale getirin.
+