Somon Fümeli Bagel, Avakado, Labne Peyniri ve Fesleğen ile

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Bagel Ekmeği 10.0 adet
-
Somon balığı, füme 250.0 g
-
Avokado 5.0 adet
-
Peynir, Labne 250.0 g
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 150.0 ml
-
Tuz 5.0 g
-
Karabiber 1.0 g
-
Limon (adet) 2.0 adet
-
Fesleğen, taze 20.0 g
-
Taze Reyhan 10.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Labne peyniri, Knorr Mise En Place Pesto'yu, çırpılmış Rama kremayı tuz, karabiber ve limonların suyunu ekleyerek yoğunlaşıncaya kadar çırpın.
- Bagel'ları ikiye keserek bu karışımdan yeteri kadar sürün
- Bagel'ın alttaki parçasının üzerine somon füme dilimlerini ve avokado dilimlerini, fesleğenler ve reyhanlar ile birlikte kat kat yerleştirip üzerine diğer bagel parçasını koyun.
- Kapari ile servis edin.