Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Soğuk Yaz Çorbası

  • Süzme Yoğurt 1000.0 g
  • su 800.0 ml
  • Buğday, haşlanmış 250.0 g
  • Nohut, haşlanmış 100.0 g
  • Salatalık, küp doğranmış 150.0 g
  • Taze nane, ince kıyılmış 10.0 g
  • Dereotu, ince kıyılmış 10.0 g
  • Zeytinyağı 30.0 ml
  • Karabiber 1.0 g
  • Buz 5.0 adet

...

Hazırlık

  1. Soğuk Yaz Çorbası

    • Yoğurdu geniş bir kapta pürüzsüz kıvama gelene kadar çırpın.
    • Knorr Chef Base Sebzeli Çeşni’yi soğuk suda eriterek yoğurda ekleyin. Tamamen karıştığından emin olun.
    • Yavaş yavaş 700 ml daha soğuk su ekleyin. Homojen bir kıvam olmalı.
    • Tane malzemeleri katın: Haşlanmış buğday, nohut, salatalık, doğranmış nane ve dereotunu ekleyin.
    • Tuz, zeytinyağı ve istenirse karabiberle lezzet ayarını yapın.
    • Servis öncesi en az 2 saat buzdolabında dinlendirin.
    Serviste: Üzerine buz küpleri atarak, taze nane yapraklarıyla süsleyerek servis edin.
  2. Püf Noktaları

    Daha kıvamlı istenirse yoğurt oranı arttırılabilir.
    Daha aromatik bir tat için yoğurda 7 gr Knorr Sarımsaklı Çeşni ekleyebilirsiniz.
    Arzu edilirse üzerine hafif pul biberli zeytinyağı gezdirilebilir.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu