Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanış Adımları

  • Dana Kıyma - 7 Kg
  • Knorr Köfte Harcı 1050 g 800.0 g
  • Su - 1,1 Lt
  • Ince Esmer Bulgur - 100 Gr
  • Ekmek - 600 Gr
  • Kuru Soğan - 700 Gr
  • Sarımsak - 80 Gr
  • Kimyon - 70 Gr
  • Kuru Soğan - 5 Kg
  • Ayçiçek Yağı - 500 Ml
  • Su - 15 Lt
  • Krema - 2,5 Lt
  • Karabiber - 10 Gr
  • Sarımsak - 50 Gr
  • Defne Yaprağı - 3 Adet
  • Kırmızı Kapya Biber - 2 Kg
  • Havuç - 4 Kg
  • Bezelye - 2 Kg

"Soğan Soslu Köftesi"nin hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!

...

Hazırlık

  1. Hazırlanış Adımları

    Bir kabın içinde Knorr Köfte Harcı, su, ince esmer bulgur, ekmek, kuru soğan,sarımsak, kimyonu karıştırın ve 10 dakika bekleyin. Dana kıyma ve hazırlananköfte harcını karıştırın ve yoğurun . Rosto köfte şekline getirin ve 130 derecefırında 50 -70 dakika arası pişirin. Sos için ayçiçek yağı ile kuru soğanı kavurun,kavrulan soğana krema, su, Knorr Demi Glace Sos, karabiber, sarımsak, defneyaprağı ilave edin ve 20 -30 dakika kaynatın. Kaynayan sosu blenderdan geçirinve süzdürün. Rosto köfteleri dilimleyip küvetlere dizin, hazırlanan sostan ilaveedin, sebzelerini ekleyin ve 140 derece fırında 30 dakika pişirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu