Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanış Adımları

  • Dana Kıyma - 7 kg
  • Su - 1,1 lt
  • İnce Esmer Bulgur - 100 gr
  • Ekmek - 600 gr
  • Kuru Soğan - 700 gr
  • Sarımsak - 80 gr
  • Kimyon - 70 gr
  • Kuru Soğan - 5 kg
  • Ayçiçek Yağı - 500 ml
  • Su - 15 lt
  • Krema - 2,5 lt
  • Karabiber - 10 gr
  • Sarımsak - 50 gr
  • Defne Yaprağı - 3 adet
  • Kırmızı Kapya Biber - 2 kg
  • Havuç - 4 kg
  • Bezelye - 2 kg
  1. Hazırlanış Adımları

    Bir kabın içinde Knorr Köfte Harcı, su, ince esmer bulgur, ekmek, kuru soğan,

    sarımsak, kimyonu karıştırın ve 10 dakika bekleyin. Dana kıyma ve hazırlanan

    köfte harcını karıştırın ve yoğurun . Rosto köfte şekline getirin ve 130 derece

    fırında 50 -70 dakika arası pişirin. Sos için ayçiçek yağı ile kuru soğanı kavurun,

    kavrulan soğana krema, su, Knorr Demi Glace Sos, karabiber, sarımsak, defne

    yaprağı ilave edin ve 20 -30 dakika kaynatın. Kaynayan sosu blenderdan geçirin

    ve süzdürün. Rosto köfteleri dilimleyip küvetlere dizin, hazırlanan sostan ilave

    edin, sebzelerini ekleyin ve 140 derece fırında 30 dakika pişirin.