Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Burger Eti

  • Dana Sokum Kıyma 700.0 g
  • Dana Kaburga Kıyma 300.0 g
  • Kaya Tuzu 10.0 g
  • Tane Karabiber (Değirmen) 8.0 g

Burger

  • Hamburger Ekmeği (65gr) 1.0 adet
  • Burger Peyniri 2.0 adet
  • Halka doğranmış soğan 30.0 g
  • Salatalık turşusu, halka doğranmış 5.0 adet
  • Smash Sos 40.0 g

...

Hazırlık

  1. Burger Eti

  2. Burger

    • Tercihen mayonez sürerek ekmekler kızartılır
    • Burger eti bezeleri ısınmış yüzeye üstüne baskı yapılarak pişirilir.
    • İkinci yüzey çevrildiğinde soğan altta kalacak şekilde diğer yüzey pişer ( 2 dk )
    • Pişmeye yakın peynirler köftelerin üstüne koyulur.
    • Kızaran ekmeğin her iki yüzeyine sos sürüp, turşu alt kısımda olacak şekilde tüm malzeme birleşir ve servis edilir.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu