Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Sebzevat

  • Konserve enginar göbeği 2400 g
  • Pirinç 120 g
  • Su 3000 ml
  • Taze nane, ince kıyılmış 10 g
  • Kuru kayısı 200 g
  • Yumurta sarısı 40 g
  1. Sebzevat

    • Konserve enginarları isteğe göre kesin ve bol soğuk suda yıkayın.
    • Ocakta tencere içinde 3 lt suyu kaynatın ve kaynayan suya Knorr Napoliten Sos, Knorr Domatesli Soğanlı Çeşni, Knorr Sebzeli Çeşni ilave edin ve kısık ateşte kaynatın.
    • Doğranan enginarları ve pirinci kaynayan sosa ilave edin ve kısık ateşte 5 dk. kaynatın.
    • Yumurta sarısını ılık su ile çırpın ve süzgeçten süzdürerek yemeğe ilave edin.
    • En son olarak kuru kayısı, nane ekleyin ve yemeği demlendirin, servise hazır hale getirin.