Sebzevat Tarifi - Nasıl Yapılır?
Zengin sebzeler ile lezzetlendirilmiş, sağlıklı bir ara sıcak. Sebzevat şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Sebzevat
-
Konserve enginar göbeği 2400.0 g
-
Pirinç 120.0 g
-
Su 3000.0 ml
-
Taze nane, ince kıyılmış 10.0 g
-
Kuru kayısı 200.0 g
-
Yumurta sarısı 40.0 g
Hazırlık
-
Sebzevat
- Konserve enginarları isteğe göre kesin ve bol soğuk suda yıkayın.
- Ocakta tencere içinde 3 lt suyu kaynatın ve kaynayan suya Knorr Napoliten Sos, Knorr Domatesli Soğanlı Çeşni, Knorr Sebzeli Çeşni ilave edin ve kısık ateşte kaynatın.
- Doğranan enginarları ve pirinci kaynayan sosa ilave edin ve kısık ateşte 5 dk. kaynatın.
- Yumurta sarısını ılık su ile çırpın ve süzgeçten süzdürerek yemeğe ilave edin.
- En son olarak kuru kayısı, nane ekleyin ve yemeği demlendirin, servise hazır hale getirin.