Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Su 8.5 l
  • Kuru soğan 700 g
  • Lahana, beyaz 1200 g
  • Pırasa 1200 g
  • Kabak 750 g
  • Havuç 600 g
  • Mantar 600 g
  • Kapya Biber 600 g
  • Peynir, Kaşar 600 g
  1. Hazırlanışı

    • Püre için suyu ocağa koyun,kaynamasına yakın, Knorr Pratik Patates'i karıştırarak ilave edin.
    • Koyu kıvam püreyi elde ettikden sonra tepsiye yayın ve düzleştirin.
    • Ayrı bir tencerde sırası ile soğan, havuç, lahana, pırasa, kabak, mantar ve kapya biberi soteleyin.
    • Knorr Sebzeli Çeşni'yi ilave edin ve Knorr Napoliten Sos ile suyu karıştırıp sebzeye ilave edin.
    • 3-4 dakika kadar ocakta karıştırıp kıvam alınca ocaktan alın ve patates püresinin üzerine ekleyin.
    • Üzerine rende kaşar serpin ve önceden ısınmış 180 derece fırına 8-10 dakika pişirin.
    • Fırından aldıktan sonra 15 dk kadar dinlendirin, sonra dilimleyip servis edin.