Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Tereyağı 20 g
  • Kuru soğan 100 g
  • Havuç 300 g
  • Kereviz Sapı 200 g
  • Un, buğday 40 g
  • Su 2 l
  • Tuz 1 g
  • Frenk soğanları 5 g
  • Dana Bacon 50 g
  1. Hazırlanışı

    • Bir tencereye tereyağını koyarak sırası ile soğanı, havucu ve kerevizi soteleyin.
    • Unu ekleyerek kavurun, arkasından suyu ekleyin.
    • Tuz ve Knorr Chef's Tavuk Bulyon'u ekleyin, 5-6 dakika kadar kaynatın ve karıştırarak Knorr Pratik Patatesi ekleyin.
    • 2-3 dakika kadar daha kaynatın.
    • Yarısını blendırla çekip daha sonra birleştirin.
    • Minik küp olarak kestiğiniz dana bacon'ları tavada gevrekleşinceye kadar kavurun.
    • Çorbayı kaselere alıp üzerine kıtır bacon'ları ve ince doğranmış frenk soğanlarını serpiştirerek servis edin.
+