Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Tavuk But - Derisiz, kemiksiz 12000 g
  • Nohut, haşlanmış 3000 g
  • Kabak 4000 g
  • Havuç 3000 g
  • Patlıcan 2000 g
  • Domates - Konserve, Doğranmış, Süzülmüş 2750 g
  • Ayçiçek yağı 300 ml
  • Kuru soğan, küp 1000 g
  • Sarımsak (ince doğranmış) 30 g
  • Taze Zencefil 50 g
  • Köri, toz 80 g
  • Knorr Tavuk Suyu Toz Bulyon 750 g 100 g
  • Su 5000 ml
  • Maydanoz, düz 1000 g
  1. Hazırlanışı:

    • Tavukları küp olarak doğrayın, 120 derece fırında 10 dakika ön pişirme yapın.
    • Ocakta, tencere içinde, ayçiçek yağı ile sırasıyla: tavuk, havuç, kuru soğan, sarımsak ve zencefili kavurun.
    • Köri ilave edin. Kavrulan malzemeye: konserve domates, tavuk suyu, nohutu ekleyip, 20-25 dakika kısık ateşte kaynatın.
    • Daha sonra içleri alınmış kabak, patlıcanı ekleyerek, 10-15 dakika daha kaynatın.
    • İnce doğranmış maydanoz ile servise hazır hale getirin.