Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı:

  • Tavuk But - Derisiz, kemiksiz 12000.0 g
  • Nohut, haşlanmış 3000.0 g
  • Kabak 4000.0 g
  • Havuç 3000.0 g
  • Patlıcan 2000.0 g
  • Domates - Konserve, Doğranmış, Süzülmüş 2750.0 g
  • Ayçiçek yağı 300.0 ml
  • Kuru soğan, küp 1000.0 g
  • Sarımsak (ince doğranmış) 30.0 g
  • Taze Zencefil 50.0 g
  • Köri, toz 80.0 g
  • Su 5000.0 ml
  • Maydanoz, düz 1000.0 g

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı:

    • Tavukları küp olarak doğrayın, 120 derece fırında 10 dakika ön pişirme yapın.
    • Ocakta, tencere içinde, ayçiçek yağı ile sırasıyla: tavuk, havuç, kuru soğan, sarımsak ve zencefili kavurun.
    • Köri ilave edin. Kavrulan malzemeye: konserve domates, tavuk suyu, nohutu ekleyip, 20-25 dakika kısık ateşte kaynatın.
    • Daha sonra içleri alınmış kabak, patlıcanı ekleyerek, 10-15 dakika daha kaynatın.
    • İnce doğranmış maydanoz ile servise hazır hale getirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu