Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı:

  • Biber, kırmızı kapya 1000.0 g
  • Kabak 3000.0 g
  • Kırmızı Soğan 1500.0 g
  • Zeytinyağı 600.0 ml
  • Tuz 20.0 g
  • Patates (küçük boy) 4000.0 g
  • Taze fasulye 2500.0 g
  • Domates 1500.0 g
  • Sarımsak 50.0 g
  • Limon suyu, taze sıkılmış 50.0 ml
  • Kekik, kurutulmuş 10.0 g
  • Maydanoz, taze 75.0 g
  • Domates sosu 1500.0 g
  • Su 1300.0 ml

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı:

    • Tüm sebzeleri aynı boyutlarda olacak şekilde 3-4 cm uzunluğunda doğrayın.
    • Kabak ve soğanları hafif zeytinyağı ile kızdırdığınız bir tavada hafifçe kavurun ve tuzunu ayarlayın.
    • Daha sonra 180 derecelik fırında 12 dakika kadar pişirin.
    • Piştikten sonra çıkartıp bir süzgece alın.
    • Geri kalan zeytinyağı ile patates, taze fasulye, sarımsak, limon suyu, domates, domates sosunu ve kekiği harmanlayıp tuzunu atarak lezzetlendirin.
    • Bu sebzeleri yayvan bir güveç tenceresine alarak yayın, üzerine daha önce hazırladığınız kabak ve soğanları dağıtın.
    • Alüminyum folyo ile üzerini kapatın ve 180 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirin.
    • Sonra folyoyu çıkartın ve yemek suyunu çekip sebzeler pişene dek ve güvecin üst kısmı da kızarana kadar pişirin.
    • Pişen güveci fırından çıkartın ve 10 dakika kadar dinlendirip üstüne maydanoz serpiştirip servis edin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu