Sebze Wok | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Sebze Wok Hazırlanışı

  • Brokoli 2.5 kg
  • Karnabahar 2.5 kg
  • Kültür mantarı 3 kg
  • Kabak 2.5 kg
  • Konserve koçan mısır 2.5 kg
  • Havuç 2.5 kg
  • Taze Fasülye 2 kg
  • Sarı biber 1.2 kg
  • Kırmızı biber 1.2 kg
  • Susam 100 g
  • Şitaki mantarı 2.5 kg
  • Tuz 20 g
  • Karabiber 10 g
  • Zeytinyağı 1 l
  1. Sebze Wok Hazırlanışı

    • Kaynar suda sırasıyla karnabahar, brokoli, fasuye, kabak, havucu diri kalacak şekilde haşlayın.
    • Ocakta tavada zeytinyağı ile mantarları, biberleri ve haşlanan sebzeleri soteleyin.
    • Sotelenen sebzelere Knorr Wok Sos, tuz, susam ekleyin ve sos ile sebzeler özleşene kadar ocakta tutun. Servise hazır hale getirin.