Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Sebze Wok Hazırlanışı

  • Brokoli 2.5 kg
  • Karnabahar 2.5 kg
  • Kültür mantarı 3.0 kg
  • Kabak 2.5 kg
  • Konserve koçan mısır 2.5 kg
  • Havuç 2.5 kg
  • Taze Fasülye 2.0 kg
  • Sarı biber 1.2 kg
  • Kırmızı biber 1.2 kg
  • Susam 100.0 g
  • Şitaki mantarı 2.5 kg
  • Tuz 20.0 g
  • Karabiber 10.0 g
  • Knorr Noodle&Wok Sos 2,2L 7.0 kg
  • Zeytinyağı 1.0 l

Unilever Food Solutions'da "Sebze Wok" un şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

...

Hazırlık

  1. Sebze Wok Hazırlanışı

    • Kaynar suda sırasıyla karnabahar, brokoli, fasuye, kabak, havucu diri kalacak şekilde haşlayın.
    • Ocakta tavada zeytinyağı ile mantarları, biberleri ve haşlanan sebzeleri soteleyin.
    • Sotelenen sebzelere Knorr Wok Sos, tuz, susam ekleyin ve sos ile sebzeler özleşene kadar ocakta tutun. Servise hazır hale getirin.
     
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu