Sebze Wok
Unilever Food Solutions'da "Sebze Wok" un şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Sebze Wok Hazırlanışı
-
Brokoli 2.5 kg
-
Karnabahar 2.5 kg
-
Kültür mantarı 3.0 kg
-
Kabak 2.5 kg
-
Konserve koçan mısır 2.5 kg
-
Havuç 2.5 kg
-
Taze Fasülye 2.0 kg
-
Sarı biber 1.2 kg
-
Kırmızı biber 1.2 kg
-
Susam 100.0 g
-
Şitaki mantarı 2.5 kg
-
Tuz 20.0 g
-
Karabiber 10.0 g
-
Zeytinyağı 1.0 l
Hazırlık
-
Sebze Wok Hazırlanışı
- Kaynar suda sırasıyla karnabahar, brokoli, fasuye, kabak, havucu diri kalacak şekilde haşlayın.
- Ocakta tavada zeytinyağı ile mantarları, biberleri ve haşlanan sebzeleri soteleyin.
- Sotelenen sebzelere Knorr Wok Sos, tuz, susam ekleyin ve sos ile sebzeler özleşene kadar ocakta tutun. Servise hazır hale getirin.