Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Tavuk Marine İçin Malzeme

  • Tavuk Göğsü 2000 g
  • Zeytinyağı 200 ml

Diğer Malzemeler

  • Havuç 306 g
  • Kabak 300 g
  • Patates 300 g
  • Kültür Mantarı 350 g
  • Tereyağı 100 g
  • Su 100 ml
  1. Tavuk Marine İçin Malzeme

    • Bir kabın içinde Knorr Tavuk Çeşni, zeytinyağı, Rama Kremayı karıştırın ve tavuk göğüslerini marine edin.
  2. Diğer Malzemeler

    • Kaynar suda sebzeleri haşlayın.
    • Tavada tereyağı ile sırasıyla kültür mantarı ve diğer haşlanan sebzeleri soteleyin.
    • Sotelenen sebzelere 100 ml su, Knorr Sebzeli Çeşni ekleyin ve ocakta 2 dk kısık ateşte pişirin.
    • Marine olan tavukları ızgarada pişirin ve sebze ile servise hazır hale getirin.