Salatalık Gazpacho, Avakado ve Nane ile

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Avokado (Küp Doğranmış) 5.0 adet
-
Maydanoz, taze 10.0 g
-
Taze Soğan, İnce Doğranmış 15.0 g
-
Taze nane, ince kıyılmış 15.0 g
-
Misket Limonu Suyu 5.0 adet
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 250.0 ml
-
Yağsız Yoğurt 259.0 g
-
Soğuk Su 500.0 ml
-
Salatalık, soyulmuş, çekirdeksiz 1200.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Soğuk su ve tuz-biber dışındaki tüm malzemeyi bir blender içine koyup püre haline gelene dek çalıştırın.
- Daha sonra soğuk suyu istediğiniz kıvamı elde edene dek yavaş yavaş ekleyin.
- Tuz-biber ile lezzetlendirip bardaklara boşaltın.4-) Soğuk çorbanın en üstüne küp salatalık parçaları ve taze nane yaprağı koyarak soğuk bir şekilde servis edin.