Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Ricotta Peyniri ve Karides Dolgulu Canneloni

  • Un, buğday 259.0 g
  • Zeytinyağı 110.0 ml
  • Peynir, Rikotta 200.0 g
  • Karides, orta boy 400.0 g
  • Misket Limonu, Kabuğu 4.0 g
  • Misket limonu suyu, taze sıkılmış 10.0 ml
  • Fesleğen, taze 20.0 g
  • Soğan 30.0 g
  • Tane Karabiber (Değirmen) 1.0 g
  • Tuz 3.0 g
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 1080.0 ml
  • Süt 200.0 ml
  • Kuru soğan 350.0 g
  • Tane karabiber (öğütülmüş) 10.0 g
  • Sarımsak 10.0 g
  • Rozmarin 5.0 g
  • Kekik, taze 3.0 g
  • Şarap, beyaz 100.0 ml
  • Peynir, Parmesan rendelenmiş 300.0 g
  • Baby Turp 150.0 g
  • Rezene 50.0 g
  • Yumurta 150.0 g

Deniz mahsülleriyle hazırlanmış makarnaları tercih eden misafirleriniz için farklı ve çekici bir klasik lezzet. Ricotta Peyniri ve Karides Dolgulu Canneloni'yi keşfedin!

...

Hazırlık

  1. Ricotta Peyniri ve Karides Dolgulu Canneloni

    • Bir kabın içine un koyun. Ayrı bir çorba kasesi içinde yumurta ve zeytinyağını kaşık yardımı ile çırpın ve bu karışım ile unu yoğurun.
    • Hazırlanan makarna hamurunu +4 dolapta 1 saat bekletin.
    • Ayrı bir kabın içinde karides, lime suyu, lime kabuğu, değirmen karabiber, tuz, zeytinyağını koyun ve blender yardımı ile püre haline getirin.
    • Bu karışıma ricotta peyniri, taze soğan, fesleğen ilave edin ve eliniz yardımı ile karıştırın.
    • Bu karışımı açtığınız makarna hamurların içine doldurun ve rulo şeklinde sarın.
    • 100 derece buharda 10 dk. pişirin.
    • Ayrı bir tencerede zeytin yağını kızdırın ve sırasıyla, sarımsak, kuru soğan, taze kekik, tane karabiber ve rozmarin soteleyin karemelize olana kadar beyaz şarap ilave edin 1 dk. çektirin ve Rama Krema ve sütü ilave edin.
    • Kısık ateşte 40 ile 50 dk. arası kaynatın ve blender dan geçirin ve süzdürün.
    • Teflon tavada rende permasanları krispi yapın.
    • Baby turp ve rezene yaprakları ile makarnayı servise hazır hale getirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu