Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Kabak, ince dilim 400.0 g
  • Peynir, Rikotta 600.0 g
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 100.0 ml
  • Peynir, Labne 300.0 g
  • Tuz - Biber 3.0 g
  • Fesleğen, taze (ince kıyılmış) 10.0 adet
  • Frenk Soğanı 1.0 paket
  • Çam Fıstığı 50.0 g
  • Fesleğen, taze 20.0 g
  1. Hazırlanışı

    • İnce ve uzun seçtiğiniz kabakları dilimleme makinasında ince şeritler halinde kesin.
    • Bir karıştırma kabının içinde ricotta peynirini, Rama Krema'yı, labne peynirini ve ince doğranmış fesleğen yapraklarını karıştırıp tuz-biber ile lezzetlendirin.
    • Kabakları rulo şeklinde kıvırıp ortalarına bu peynir karışımından doldurun.
    • Doldurduğunuz bu kabak rulolarını açılmamaları için frenk soğanları ile bağlayın.
    • Ruloları servis tabağına yerleştirip üzerlerine kavrulmuş çamfıstığı serpiştirin ve fesleğen yaprakları ile servis edin. Not: Dilerseniz ruloların üzerine biraz sızma zeytinyağı gezdirebilirsiniz.