Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Kabak, ince dilim 400 g
  • Peynir, Rikotta 600 g
  • Peynir, Labne 300 g
  • Tuz - Biber 3 g
  • Fesleğen, taze (ince kıyılmış) 10 adet
  • Frenk Soğanı 1 paket
  • Çam Fıstığı 50 g
  • Fesleğen, taze 20 g
  1. Hazırlanışı

    • İnce ve uzun seçtiğiniz kabakları dilimleme makinasında ince şeritler halinde kesin.
    • Bir karıştırma kabının içinde ricotta peynirini, Rama Krema'yı, labne peynirini ve ince doğranmış fesleğen yapraklarını karıştırıp tuz-biber ile lezzetlendirin.
    • Kabakları rulo şeklinde kıvırıp ortalarına bu peynir karışımından doldurun.
    • Doldurduğunuz bu kabak rulolarını açılmamaları için frenk soğanları ile bağlayın.
    • Ruloları servis tabağına yerleştirip üzerlerine kavrulmuş çamfıstığı serpiştirin ve fesleğen yaprakları ile servis edin. Not: Dilerseniz ruloların üzerine biraz sızma zeytinyağı gezdirebilirsiniz.
+