Ricotta Peyniri ile Doldurulmuş Kabak Ruloları, Fesleğen ve Çamfıstığı ile

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Kabak, ince dilim 400.0 g
-
Peynir, Rikotta 600.0 g
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 100.0 ml
-
Peynir, Labne 300.0 g
-
Tuz - Biber 3.0 g
-
Fesleğen, taze (ince kıyılmış) 10.0 adet
-
Frenk Soğanı 1.0 paket
-
Çam Fıstığı 50.0 g
-
Fesleğen, taze 20.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- İnce ve uzun seçtiğiniz kabakları dilimleme makinasında ince şeritler halinde kesin.
- Bir karıştırma kabının içinde ricotta peynirini, Rama Krema'yı, labne peynirini ve ince doğranmış fesleğen yapraklarını karıştırıp tuz-biber ile lezzetlendirin.
- Kabakları rulo şeklinde kıvırıp ortalarına bu peynir karışımından doldurun.
- Doldurduğunuz bu kabak rulolarını açılmamaları için frenk soğanları ile bağlayın.
- Ruloları servis tabağına yerleştirip üzerlerine kavrulmuş çamfıstığı serpiştirin ve fesleğen yaprakları ile servis edin. Not: Dilerseniz ruloların üzerine biraz sızma zeytinyağı gezdirebilirsiniz.