Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı

  • Kabak, ince dilim 400.0 g
  • Peynir, Rikotta 600.0 g
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 100.0 ml
  • Peynir, Labne 300.0 g
  • Tuz - Biber 3.0 g
  • Fesleğen, taze (ince kıyılmış) 10.0 adet
  • Frenk Soğanı 1.0 paket
  • Çam Fıstığı 50.0 g
  • Fesleğen, taze 20.0 g

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı

    • İnce ve uzun seçtiğiniz kabakları dilimleme makinasında ince şeritler halinde kesin.
    • Bir karıştırma kabının içinde ricotta peynirini, Rama Krema'yı, labne peynirini ve ince doğranmış fesleğen yapraklarını karıştırıp tuz-biber ile lezzetlendirin.
    • Kabakları rulo şeklinde kıvırıp ortalarına bu peynir karışımından doldurun.
    • Doldurduğunuz bu kabak rulolarını açılmamaları için frenk soğanları ile bağlayın.
    • Ruloları servis tabağına yerleştirip üzerlerine kavrulmuş çamfıstığı serpiştirin ve fesleğen yaprakları ile servis edin. Not: Dilerseniz ruloların üzerine biraz sızma zeytinyağı gezdirebilirsiniz.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu