Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Pırasa 12000 g
  • Patates 4000 g
  • Kuru Fasulye, haşlanmış 2000 g
  • Kuru soğan 2000 g
  • Su 8000 ml
  • Dana eti 4000 g
  • Ayçiçek yağı 50 ml
  • Tereyağı 100 g
  • Maydanoz, taze 100 g
  1. Hazırlanışı:

    • Küp doğradığınız dana etini, kızdırdığınız bir tavada ayçiçeği yağı ve tereyağı ile kavurarak pişirin.
    • Ayrı bir tencerede çok az ayçiçeği yağında, sırası ile soğan ve pırasayı soteleyip, çeşnili suyunu ilave edin.
    • Kaynamaya başlayınca etleri de ekleyin, 20 dakika kadar kaynatın.
    • Patates ve fasulyeleri ekleyin ve hepsi tam olarak pişene kadar orta ateşte kaynatın.
    • Tuzunu kontrol edip üstüne ince kıyılmış maydanozları serpiştirerek servis edin.