Piliç Şnitzel
Piliç Şnitzel şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Patates 450.0 g
-
Kornişon (Jülyen Doğranmış) 100.0 g
-
Dereotu, taze 10.0 g
-
Maydanoz, taze 10.0 g
-
Tuz 3.0 g
-
Tavuk Göğsü 2.0 kg
Hazırlık
-
Hazırlanışı
Patates salatası için patatesleri doğrayın ve haşlayıp süzdürün. Kornişon turşu, dereotu, maydanoz, tuz,Hellmann's Mayonez veHellmann's Hardalı ilave edin ve karıştırın. Tavukları et döveceği ile inceltin.Knorr Pane Harcıile paneleyin ve yağda kızartın. Yanında patates salatası ile servis edin. Arzuya göre limon gras ve lime limon ile servis edebilirsiniz.