Peynirli Kabak Dolması
Vejetaryen misafirlerinizin tercih edeceği bir alternatif. Peynirli Kabak Dolması şeflere özel sırlarını United Food Solutions profesyonelliği ile keşfedin!

İçindekiler
Peynirli Kabak Dolması
-
Kabak 7000.0 g
-
Peynir, Beyaz 1000.0 g
-
Su 3350.0 ml
-
Domates salçası 50.0 g
-
Maydanoz, ince kıyım 10.0 g
-
Dereotu, ince kıyılmış 10.0 g
-
Taze nane, ince kıyılmış 10.0 g
-
Zeytinyağı 100.0 ml
-
Domates 1350.0 gr
-
Tulum Peyniri 1000.0 g
Hazırlık
-
Peynirli Kabak Dolması
- Bir kabın içinde beyaz peyniri ve tulum peynirini rendeleyin.
- Ayrı bir tencerede Knorr Peynir Sos ile 670 ml suyu kaynatın ve soğutun.
- Soğutulan peynir sos, ince doğranan maydanoz, dere otu, nane, tulum peynir ve beyaz peyniri karıştırın ve yoğurun.
- Kabakların içlerini oyun ve peynir karışımı ile doldurun ve küvete dizin.
- Ayrı bir tencerede zeytinyağı ile birlikte salçayı kavurun ve 2680 ml soğuk su ilave edin.
- Kaynayan suya Knorr Domates Soğanlı Çeşni, Knorr Sebzeli Çeşni ilave edin ve 2 dakika kaynatın.
- Hazırlanan bu sosu küvette dizili olan kabakların üzerine dökün, folyo ile kapatın ve 100 derece buharda 25-35 dakika arası pişirin.
- Servise hazır hale getirin.