Peynirli Kabak Dolması | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Peynirli Kabak Dolması

  • Kabak 7000 g
  • Peynir, Beyaz 1000 g
  • Su 3350 ml
  • Domates salçası 50 g
  • Maydanoz, ince kıyım 10 g
  • Dereotu, ince kıyılmış 10 g
  • Taze nane, ince kıyılmış 10 g
  • Zeytinyağı 100 ml
  • Domates 1350 gr
  • Tulum Peyniri 1000 g
  1. Peynirli Kabak Dolması

    • Bir kabın içinde beyaz peyniri ve tulum peynirini rendeleyin.
    • Ayrı bir tencerede Knorr Peynir Sos ile 670 ml suyu kaynatın ve soğutun.
    • Soğutulan peynir sos, ince doğranan maydanoz, dere otu, nane, tulum peynir ve beyaz peyniri karıştırın ve yoğurun.
    • Kabakların içlerini oyun ve peynir karışımı ile doldurun ve küvete dizin.
    • Ayrı bir tencerede zeytinyağı ile birlikte salçayı kavurun ve 2680 ml soğuk su ilave edin.
    • Kaynayan suya Knorr Domates Soğanlı Çeşni, Knorr Sebzeli Çeşni ilave edin ve 2 dakika kaynatın.
    • Hazırlanan bu sosu küvette dizili olan kabakların üzerine dökün, folyo ile kapatın ve 100 derece buharda 25-35 dakika arası pişirin.
    • Servise hazır hale getirin.