Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Peynirli Kabak Dolması

  • Kabak 2000 g
  • Peynir, Beyaz 300 g
  • Su 1000 ml
  • Domates salçası 15 g
  • Maydanoz, ince kıyım 3 g
  • Dereotu, ince kıyılmış 3 g
  • Taze nane, ince kıyılmış 3 g
  • Zeytinyağı 30 ml
  • Tereyağı
  • Domates 400 gr
  • Tulum Peyniri 300 g
  1. Peynirli Kabak Dolması

    • Bir kabın içinde beyaz peynir, tulum peynirini rendeleyin ve ayrı bir tencerede 50 gr Knorr Peynir Sos ile 200 ml suyu kaynatın ve soğutun.
    • Soğutulan peynir sos, ince doğranan maydanoz, dere otu, nane, tulum peynir ve beyaz peyniri karıştırın ve yoğurun.
    • Kabakların içlerini oyun ve peynir karışımı ile doldurun, domates ile ağzını kapatın ve küvete dizin.
    • Ayrı bir tencerede zeytinyağı ile birlikte salçayı kavurun ve 800 ml soğuk su ilave edin.
    • Kaynayan suya Knorr Domates Soğanlı Çeşni, Knorr Sebzeli Çeşni ilave edin ve 2 dk. kaynatın
    • Hazırlanan bu sosu küvette dizili olan kabakların üzerine dökün, folyo ile kapatın ve 100 derece buharda 25-35 dk. arası pişirin.
    • Servise hazır hale getirin.
+