Peynir Soslu Tortellini
Unilever Food Solutions'da Peynir Soslu Tortellini şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Makarna Tortellini 1200.0 g
Sosun Hazırlanışı
-
Tulum Peyniri 200.0 g
-
Zeytinyağı 60.0 ml
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 1000.0 ml
-
Kekik, taze 2.0 g
-
Rozmarin 3.0 g
-
Peynir, Rokfor 150.0 g
-
Kültür Mantarı 300.0 g
Dekorun Hazırlanışı
-
Roka 50.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Makarnayı kaynar suda haşlayın ve süzdürün.
-
Sosun Hazırlanışı
- Ayrı bir tencerede sos için 20 ml zeytin yağı ile taze kekik ve rozmarin soteleyin.
- Calve Hardal, Rama Krema, Knorr Sebzeli Çeşni ilave edin kısık ateşte 2 dk kaynatın.
- Kaynayan kremaya, tulum peyniri, rokfor peyniri ilave edin kısık ateşte 5 dk kaynatın.
- 40 ml zeytin yağı ile mantarı soteleyin ve sos ile makarnayı ilave edin.
-
Dekorun Hazırlanışı
- Sos ile makarna özleşene kadar ocakta tutun ve roka ile servis edin.