Pazı Pestosu ile Keçi Peynirli Farfalle
Mevsim sebzeleri ile alışılagelmiş fesleğen pestosundan farklılaşarak yaratabileceğiniz pratik bir alternatif.

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Makarna, Farfalle 800.0 g
Sosun Hazırlanışı
-
Pazı 200.0 g
-
Fesleğen, taze 20.0 g
-
Ispanak 200.0 g
-
Dolmalık Fıstık 20.0 g
-
Peynir, Parmesan 45.0 g
-
Sarımsak 5.0 g
-
Zeytinyağı 150.0 ml
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 500.0 ml
-
Su 100.0 ml
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Makarnayı kaynar suda haşlayın ve süzdürün.
-
Sosun Hazırlanışı
- Ayrı bir tencerede kaynar suda, ayıklanan fesleğen, pazı, ıspanakları 1 dk haşlayın ve buzlu suya koyun.
- Bir kabın içinde haşlanan ve suyu sıkılan sebzeleri, sarımsak, dolmalık fıstık, rende permasan peyniri, zeytinyağı ve suyu blender yardımı ile püre haline getirin.
- Ocakta tavanın içine rama krema, hazırlanan pesto,Knorr Sebzeli Çeşni'yikoyun ve kısık ateşte 1 dk kaynatın.
- Çeri domatesleri halka şeklinde kesin ve değirmen karabiber, taze kekik, zeytinyağı ile lezzetlendirin.
- Sos ile makarnayı ocakta özleşene kadar tutun.
-
Dekorun Hazırlanışı
- Çeri domates keçi peyniri ve ceviz ile servise hazır hale getirin.