Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Makarna, Farfalle 800.0 g

Sosun Hazırlanışı

  • Pazı 200.0 g
  • Fesleğen, taze 20.0 g
  • Ispanak 200.0 g
  • Dolmalık Fıstık 20.0 g
  • Peynir, Parmesan 45.0 g
  • Sarımsak 5.0 g
  • Zeytinyağı 150.0 ml
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 500.0 ml
  • Su 100.0 ml
  1. Hazırlanışı

    • Makarnayı kaynar suda haşlayın ve süzdürün.
  2. Sosun Hazırlanışı

    • Ayrı bir tencerede kaynar suda, ayıklanan fesleğen, pazı, ıspanakları 1 dk haşlayın ve buzlu suya koyun.
    • Bir kabın içinde haşlanan ve suyu sıkılan sebzeleri, sarımsak, dolmalık fıstık, rende permasan peyniri, zeytinyağı ve suyu blender yardımı ile püre haline getirin.
    • Ocakta tavanın içine rama krema, hazırlanan pesto,Knorr Sebzeli Çeşni'yikoyun ve kısık ateşte 1 dk kaynatın.
    • Çeri domatesleri halka şeklinde kesin ve değirmen karabiber, taze kekik, zeytinyağı ile lezzetlendirin.
    • Sos ile makarnayı ocakta özleşene kadar tutun.
  3. Dekorun Hazırlanışı

    • Çeri domates keçi peyniri ve ceviz ile servise hazır hale getirin.