Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Patatesli Kol Böreği

  • Patates 500.0 g
  • Knorr Sütlü Patates Püresi 180.0 g
  • Su 700.0 ml
  • Kırmızı biber, pul 3.0 g
  • Tereyağı 40.0 g
  • Karabiber, çekilmiş 1.0 g
  • Yufka 1000.0 g
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 50.0 ml
  • Süt 200.0 ml
  • Sana 2,5 kg 120.0 g
  • Çörek otu 5.0 g
  • Yumurta sarısı 100.0 g
  1. Patatesli Kol Böreği

    • Patatesleri haşlayın soyun ve rendeleyin.700 ml suyu kaynatın ve Knorr Sütlü Püreyi ilave edin karıştırın.
    • Rendelenen patatesi, pul biberi ve sütlü püreyi karıştırın.
    • Ayrı bir tencere içeresinde Rama Krema, süt, Sana yağın yarısı, Knorr Domatesli Soğanlı Çeşni, yumurta sarsını karıştırın ve ılık duruma gelene kadar ocakta ısıtın.
    • Yufkaları ortadan ikiye kesin ve patates karışımını ekleyin, fırça yardımı ile sostan sürün ve rulo olarak sarın.
    • Tepsiyi yağlayın ve bu rulo yufkaları yerleştirin.
    • En son olarak geri kalan sosu fırça yardımı ile sürün ve çörek otu serpiştirin, 180 derece fırında 30-40 dk. arası pişirin.
    • Servise hazır hale getirin.