Patates Pankek
Patates Pankek şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Havuç 80 g
-
Kabak 300 g
-
Yeşil/taze soğan 50 g
-
Maydanoz, taze 14 g
-
Dereotu, taze 12 g
-
Biberiye, taze (ince kıyım) 3 g
-
Tulum Peyniri, Parçalanmış 60 g
-
Yumurta 2 adet
-
Tuz 8 g
-
Karabiber 2 g
-
Knorr Pratik Patates 2 Kg 90 g
-
Su 400 ml
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Havuç ve kabağı rendeleyip yeşil soğanları jülyen kesin.
- Maydanoz ve dereotunu ince doğrayıp diğer malzemeler ile karıştırın.
- Patates püresi için Knorr Pratik Patatesi kaynamaya yakın sıcaklıkta olan suya ekleyip 2-3 dakika kadar karıştırarak pişirin. Sonra oda sıcaklığına kadar soğutun.
- 30 gram kadar harcı tavaya kaşık yardımı ile disk şeklinde dökerek pişirin.
- Arzuya göre yoğurt ve domates sos ile servis edin.