Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Havuç 80.0 g
  • Kabak 300.0 g
  • Yeşil/taze soğan 50.0 g
  • Maydanoz, taze 14.0 g
  • Dereotu, taze 12.0 g
  • Biberiye, taze (ince kıyım) 3.0 g
  • Tulum Peyniri, Parçalanmış 60.0 g
  • Yumurta 2.0 adet
  • Tuz 8.0 g
  • Karabiber 2.0 g
  • Knorr Pratik Patates 2 Kg 90.0 g
  • Su 400.0 ml
  1. Hazırlanışı

    • Havuç ve kabağı rendeleyip yeşil soğanları jülyen kesin.
    • Maydanoz ve dereotunu ince doğrayıp diğer malzemeler ile karıştırın.
    • Patates püresi için Knorr Pratik Patatesi kaynamaya yakın sıcaklıkta olan suya ekleyip 2-3 dakika kadar karıştırarak pişirin. Sonra oda sıcaklığına kadar soğutun.
    • 30 gram kadar harcı tavaya kaşık yardımı ile disk şeklinde dökerek pişirin.
    • Arzuya göre yoğurt ve domates sos ile servis edin.