Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Havuç 80 g
  • Kabak 300 g
  • Yeşil/taze soğan 50 g
  • Maydanoz, taze 14 g
  • Dereotu, taze 12 g
  • Biberiye, taze (ince kıyım) 3 g
  • Tulum Peyniri, Parçalanmış 60 g
  • Yumurta 2 adet
  • Tuz 8 g
  • Karabiber 2 g
  • Su 400 ml
  1. Hazırlanışı

    • Havuç ve kabağı rendeleyip yeşil soğanları jülyen kesin.
    • Maydanoz ve dereotunu ince doğrayıp diğer malzemeler ile karıştırın.
    • Patates püresi için Knorr Pratik Patatesi kaynamaya yakın sıcaklıkta olan suya ekleyip 2-3 dakika kadar karıştırarak pişirin. Sonra oda sıcaklığına kadar soğutun.
    • 30 gram kadar harcı tavaya kaşık yardımı ile disk şeklinde dökerek pişirin.
    • Arzuya göre yoğurt ve domates sos ile servis edin.