Patates Kroket
Patates Kroket şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Su 10.0 l
-
Nişasta 1.0 kg
-
Yumurta, büyük (A sınıfı) 30.0 adet
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Ocakta tencere içinde 10 litre suyun kaynamasına yakın KnorrPratik Patates'i ilave edin ve çırpma teli ile ocakta 5 dakika karıştırın.
- Ocaktan alın ve 5 dakika soğumaya bırakın.
- Patates püresine nişastayı ilave edin ve yemek kaşığı ile karıştırın.
- Püreyi soğuması için dolaba koyun ve soğuduktan sonra isteğe göre porsiyonlayın, şekil verin.
- Yumurtaları bulayın ve Knorr Pane Harcı ile paneleyin.
- Derin yağda fritözde kızartın ve servise hazır hale getirin.