Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Papas Yahnisi

  • Dana antrikot 2800.0 g
  • Zeytinyağı 200.0 ml
  • Üzüm Sirkesi 300.0 g
  • Kuru soğan 1500.0 g
  • Su 8000.0 ml
  • Karabiber, çekilmiş 10.0 g
  • Erik, kurutulmuş 450.0 g
  • Tuz 7.0 g
  • Kekik, taze 10.0 g
  1. Papas Yahnisi

    • Dana antrikotu ve soğanı soteleyin.
    • Üzüm sirkesini ilave edip karıştırın.
    • Su ile Knorr Demi Glace Sosu karıştırıp ete ilave edin.
    • Et pişene kadar kaynatın, kuru eriği ilave edin.
    • Knorr Et Bulyon, Knorr Sarımsak Çeşni, karabiber, tuz ve taze kekiği ilave edin. 4-5 dk. daha kaynatın ve servis edin.