Pancarlı Havuçlu Tavuk Çorbası
Unilever Food Solutions'da Pancarlı Havuçlu Tavuk Çorbası şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Havuç, rendelenmiş 100.0 g
-
Haşlanmış Tavuk 100.0 g
-
Un, buğday 50.0 g
-
Ayçiçek yağı 50.0 ml
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 100.0 ml
-
Su 1.3 l
-
Pancar 50.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Pancarları ince küp doğrayın ve haşlayın, suyunu atın.
- Ayrı bir tencerede un ve yağı kavurun ve 1.3 lt su ile berabr Knorr tavuk bulyonu ekleyin.
- Kıvam alınca rende havuç, pancarlar ve haşlanmış didiklenmis tavuk gogsunu ekleyerek orta ateşte kaynatın ve en sonunda Rama krema ilave edin.