Pancar ve Füme Tavuklu Gnocchi
Özellikle genç misafirlerin tercih edeceği farklı tat ve dokularla zenginleştirilmiş eğlenceli bir sunum. Leziz Pancar ve Füme Tavuklu Gnocchi tarifini hemen keşfedin!

İçindekiler
Pancar ve Füme Tavuklu Gnocchi
-
Makarna, Gnocchi 1000.0 g
-
Tavuk, Füme 250.0 g
-
Pancar, kırmızı 150.0 g
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 1000.0 ml
-
Peynir, Emmental 150.0 g
-
Şarap, beyaz 100.0 ml
-
Ceviz 100.0 g
Hazırlık
-
Pancar ve Füme Tavuklu Gnocchi
- Makarnayı kaynar suda haşlayın ve süzdürün.
- Kırmızı pancarları sirkeli suda haşlayın ve süzdürün.
- Ayrı bir tencerede beyaz şarabı 1 dk. çektirin ve rama krema ilave edin kısık ateşte 1 dk. kaynatın
- Kaynayan kremaya rendelenmiş emantel peyniri ilave edin homojen olana kadar çırpma teli ile karıştırın.
- Makarnayı servis ederken ceviz, tavuk füme ve pancar ile servise hazır hale getirin.