Padişah Lokumu
Bu pratik tarif sayesinde dilediğiniz lezzetle lokumları yapabilirsiniz. Padişah Lokumu şeflere özel sırlarını United Food Solutions profesyonelliği ile keşfedin!

İçindekiler
Padişah Lokumu
-
Carte d’Or Kazandibi 900.0 g
-
Süt 3000.0 ml
-
Yemiş, Antep fıstığı 200.0 g
-
Cevizler, kırılmış 200.0 g
-
Hindistan cevizi, toz 200.0 g
Hazırlık
-
Padişah Lokumu
- Hindistan cevizinin bir kısmını tepsinin tabanına serpin. Carte D’Or Kazandibi, Carte D’Or Damla Sakızlı Muhallebi ve sütü ocağa koyun.
- Karıştırarak 3-4 dk. pişirin, ince bir şekilde tepsiye dökün ve düzleyin.
- Üzerine Antep fıstığı ve cevizi serpin ve soğumaya bırakın.
- Buzdolabında 2-3 saat dinlendirdikten sonra ıspatula yardımı ile rulo dilim yapın ve dışını hindistan cevizinin kalan kısmı ile kaplayın ve servis edin.