Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Padişah Lokumu

  • Carte d’Or Kazandibi 900.0 g
  • Süt 3000.0 ml
  • Yemiş, Antep fıstığı 200.0 g
  • Cevizler, kırılmış 200.0 g
  • Hindistan cevizi, toz 200.0 g
  1. Padişah Lokumu

    • Hindistan cevizinin bir kısmını tepsinin tabanına serpin. Carte D’Or Kazandibi, Carte D’Or Damla Sakızlı Muhallebi ve sütü ocağa koyun.
    • Karıştırarak 3-4 dk. pişirin, ince bir şekilde tepsiye dökün ve düzleyin.
    • Üzerine Antep fıstığı ve cevizi serpin ve soğumaya bırakın.
    • Buzdolabında 2-3 saat dinlendirdikten sonra ıspatula yardımı ile rulo dilim yapın ve dışını hindistan cevizinin kalan kısmı ile kaplayın ve servis edin.