Napoliten Soslu Köfte
Unilever Food Solutions'da "Napoliten Soslu Köfte" nin şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Napoliten Soslu Köfte Hazırlanışı
-
Su (Knorr Köfte Harcı için) 2.0 l
-
Kuru soğan 500.0 g
-
Sarımsak - Ezilmiş 50.0 g
-
Dana kıyma 15.0 kg
-
Karnabahar 2.0 kg
-
Havuç 2.0 kg
-
Kırmızı Soğan 1.5 kg
-
Sarımsak 500.0 g
-
Kereviz 2.0 kg
-
Tuz 20.0 g
-
Karabiber 10.0 g
-
Brokoli 2.0 kg
-
Taze Fesleğen Yaprakları 500.0 g
-
Parmesan peyniri 1.5 kg
Hazırlık
-
Napoliten Soslu Köfte Hazırlanışı
Bir kabın içinde Knorr Köfte Harcı, su, sarımsak, kuru soğanı karıştırın. 2 dk bekleyin, dana kıymayı ilave edin ve yoğurun. İsteğe göre şekillendirin ve ızgarada pişirin. Tüm ayıklanan, doğranan sebzeleri küvete koyun; tuz, karabiber, zeytinyağı ekleyin ve 180 derece fırında 30 dk pişirin. Fırınlanmış sebze üzerine köfteyi Knorr Napoliten Sos, parmesan ve taze fesleğen ile servise hazır hale getirin.