Muhzır Kebabı
Izgarada pişen gerdan yağı etlerinize eşsiz bir lezzet katar. Muhzır Kebabı şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Muhzır Kebabı
-
Kuzu eti, kuşbaşı 2500.0 g
-
Karabiber, çekilmiş 10.0 g
-
Zeytinyağı 200.0 ml
-
Sivri biber 200.0 g
Hazırlık
-
Muhzır Kebabı
- Kuzu etini ve gerdan yağını kuş başı şeklinde doğrayın.
- Ayrı bir kabın içinde Knorr Domatesli Soğanlı Çeşni, Knorr Sarımsaklı Çeşni, karabiber, zeytin yağı karıştırın ve etleri marinasyon edin.
- Sivri biberleri, etleri ve gerdan yağını şişlere takın.
- Izgarada pişirin ve servise hazır hale getirin.