Muhallebili Ekmek Kadayıfı
Ekmek kadayıfını dilediğiniz şekilde lezzetlendirmek için yaratıcı bir alternatif Leziz Muhallebili Ekmek Kadayıfı tarifini hemen keşfedin!

İçindekiler
Muhallebili Ekmek Kadayıfı
-
Carte d’Or Pandispanya 125.0 g
-
Su 1600.0 ml
-
Şeker 1000.0 g
-
Limon 50.0 g
-
Carte d’Or Kazandibi 650.0 g
-
Süt 2500.0 ml
Hazırlık
-
Muhallebili Ekmek Kadayıfı
- Carte D'Or Revani, Carte D'Or Pandispanya ve suyu mikserde yüksek devirde 12-14 dk. çırpın.
- Yağlanmış ve unlanmış tepsiye dökün, önceden ısınmış 180 derece fırında 25-30 dk. kadar pişirin.
- Diğer yandan şekerin bir kısmını ocağa koyun ve eritip karamel haline getirin, suyu ve şekerin kalan kısmını ekleyip karıştırın ve kaynatıp karamelli şerbeti elde edin.
- Fırından aldıktan sonra şerbeti ilave edin, soğumaya bırakın.
- Üzerinin muhallebisi için Carte D'Or Kazandibi, salep ve sütü ocağa koyun.
- Karıştırarak 3-4 d.k kaynatın ve hazırladığınız tatlının üzerine dökün, soğuduktan sonra dilimleyip servis edin.