Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  1. Hazırlanışı

    • Mezgit filetolarını 3X10 cm gibi parçalara bölün. Sonra Knorr Cajun Çeşnisi ve zeytinyağı ile marine edin, daha önce kızdırdığınız bir tavada her tarafları kızarana kadar pişirin.
    • Patates püresi için: Knorr Sütlü Patates Püresini kaynamaya yakın olan suyun içine dökerek karıştırın. Püre kıvamını alana dek karıştırmaya devam edin. Çok katı olmayan bir püre elde etmek istiyorsanız su miktarını biraz arttırabilirsiniz. Hazırladığınız püreyi ocaktan alınız.
    • Ispanak sotesi için: bir tencere yada tavanın içerisine tereyağını koyarak eritin ve zeytinyağını da ilave edin. daha sonra sarımsak ve soğanını ekleyerek hafifçe pembeleşinceye kadar kavurun. Ispanakları da ilave ederek harlı ateşte ıspanaklar yumuşayıncaya kadar soteleyin, tuzunu ve biberini ekleyip ocaktan alın.
    • Patates püresini tabağa yerleştirip ortasını çukurlaştırın, buraya ıspanaktan bir miktar koyup bir köşesine de balığı yerleştirin. çok az zeytinyağı gezdirip micro filizler ile dekorlayın, değirmen karabiber serpiştirip servis edin.
+