Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Marine

  • Tavuk Göğsü, küp 8.0 kg
  • Ayçiçek yağı 200.0 ml

Mersin Usulü Tavuk Sote

  • Kuru soğan, küp 3.0 kg
  • Çarliston Biber 3.5 kg
  • Kültür mantarı 4.0 kg
  • Domates 5.5 kg
  • Ayçiçek yağı 300.0 ml
  • Tuz 50.0 g
  1. Marine

    Bir kabın içinde Knorr Tavuk Çeşni ile ayçiçek yağını karıştırın ve tavukları marine edin.

  2. Mersin Usulü Tavuk Sote

    Marine olan tavukları derin yağda kızartın. Ocakta tencere içinde ayçiçek yağı ile sırasıyla kuru soğan, mantar, çarliston biber, kızaran tavuklar ve domatesi soteleyin. Knorr Tavuk Çeşni ve tuz ilave edin, ocakta 5 dakika daha tutun ve servis edin.