Mersin Usulü Tavuk Sote
"Mersin Usulü Tavuk Sote"nin hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!

İçindekiler
Marine
-
Tavuk Göğsü, küp 8.0 kg
-
Ayçiçek yağı 200.0 ml
Mersin Usulü Tavuk Sote
-
Kuru soğan, küp 3.0 kg
-
Çarliston Biber 3.5 kg
-
Kültür mantarı 4.0 kg
-
Domates 5.5 kg
-
Ayçiçek yağı 300.0 ml
-
Tuz 50.0 g
Hazırlık
-
Marine
Bir kabın içinde Knorr Tavuk Çeşni ile ayçiçek yağını karıştırın ve tavukları marine edin.
-
Mersin Usulü Tavuk Sote
Marine olan tavukları derin yağda kızartın. Ocakta tencere içinde ayçiçek yağı ile sırasıyla kuru soğan, mantar, çarliston biber, kızaran tavuklar ve domatesi soteleyin. Knorr Tavuk Çeşni ve tuz ilave edin, ocakta 5 dakika daha tutun ve servis edin.