Mercimekli Tavuk Yahni | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Tavuk, göğüs 6000 g
  • Ayçiçek yağı 150 ml
  • Su 10000 ml
  • Kuru soğan 800 g
  • Biber, salçası 200 g
  • Sarımsak 20 g
  • Kuru nane 10 g
  • Sumak 30 g
  • Tuz 20 g
  • Mercimekler, yeşil 1000 g
  • Kabak 1500 g
  • Patates 1000 g
  • Havuç 1000 g
  1. Hazırlanışı:

    • Küp küp doğradığınız tavukları ayçiçek yağı ve Knorr Fajita Çeşni ile marine edin.
    • 165 derecedeki fırında 20 dakika pişirin.
    • Ocakta tencere içinde ayçiçek yağı ile kuru soğanı, havucu ve biber salçasını kavurun.
    • Soğuk su ile Knorr Napoliten Sos ve Knorr Demi Glace Sos’u karıştırın ve kavrulan malzemeye ekleyin, kaynatın.
    • Tavukları, yeşil mercimeği, patatesi, kabakları ve diğer malzemeleri ekleyin.
    • Kısık ateşte 45 dakika kaynatın ve servise hazır hale getirin.