Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Marul Mus

Trüflü Cheddar Sos

Diğer Malzemeler

  • Baby enginar 700.0 g
  • Havuç, halka doğranmış 150.0 g
  • Patates, halka doğranmış 200.0 g
  • Asma yaprağı (salamura) 80.0 g
  • Cherry domates (içi alınmış) 100.0 g

Bu tabak, Türk mutfağının geleneksel malzemelerini modern füzyon teknikleriyle birleştiriyor. Izgarada pişirilen enginar, patates ve havuç ile uyumlu bir şekilde sunuluyor, böylece hem geleneksel hem de yenilikçi bir lezzet deneyimi yaratılıyor. Asma yaprağı, hem taze hem de salamura olarak sıradışı bir pişirme yöntemiyle lezzetli hale getiriliyor. Marul mouse, rokfor peyniri ile lezzetlendirilerek tabaktaki lezzet uyumlarından biri haline geliyor. Cheddar ve trüf kombinasyonu, günümüz mutfak trendlerini yansıtarak tabağa sofistike bir dokunuş katıyor. Smoke sebze ve çıtır asma yaprağı ile farklı bir deneyim sunuluyor, altındaki marul mouse ve trüflü cheddar ile zıt tatların ve kültürlerin uyumu sağlanıyor

...

Hazırlık

  1. Marul Mus

    • Marul ve fesleğen yapraklarını blanch edip buzlu suda şoklayın, suyunu sıkın.
    • Sıkılmış yeşillikleri rokfor, zeytinyağı, karabiber ve Knorr Doğal Sebzeli Çeşni ile blenderda pürüzsüz hale getirin.
  2. Trüflü Cheddar Sos

    • Hellmann’s Cheddar Sos ile trüf yağını karıştırın.
  3. Diğer Malzemeler

    • Baby enginarları limonlu suda 3–5 dakika haşlayıp buzlu suda şoklayın, kurulayın.
    • Enginarları zeytinyağıyla lezzetlendirip ızgarada iz vererek pişirin.
    • Havuç ve patatesi haşlayıp şoklayın.
    • Salamura asma yaprağını 10 dakika ılık suda bekletip, kuruladıktan sonra, fritözde kızartın.
  4. Porsiyon Sunum

    • Tüm malzemeleri tabağa yerleştirerek sunuma hazır hale getirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu