Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Linguine Di Mare

  • Linguni Makarna 900 g
  • Karides 400 g
  • Mongole 350 g
  • Midye, kabuklu 800 g
  • Kalamar, taze 300 g
  • Kuru soğan 100 g
  • Sarımsak 5 g
  • Kereviz 150 g
  • Ton Balığı 90 g
  • Zeytinyağı 150 ml
  • Tuz 2 g
  • Tane Karabiber (Değirmen) 1 g
  1. Linguine Di Mare

    • Makarnayı kaynar suda haşlayın ve süzdürün.
    • Kabuklu midye, mongole, kalamar, karides sırasıyla zeytinyağında soteleyin.
    • Ayrı bir tencerede 70 ml zeytinyağı ile sırasıyla, sarımsak, kuru soğan, kereviz karemelize olana kadar soteleyin.
    • Karemelize olmalarına yakın konserve ton balığı ilave edin 2 dk. daha soteleyin ve Rama Krema ilave edin.
    • Kısık ateşte 20 dk. kaynatın ve blenderden geçirin ve süzdürün.
    • Tuz ve değirmen karabiber ile tatlandırın, servise hazır hale getirin.
+