Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Linguine Di Mare

  • Linguni Makarna 900.0 g
  • Karides 400.0 g
  • Mongole 350.0 g
  • Midye, kabuklu 800.0 g
  • Kalamar, taze 300.0 g
  • Kuru soğan 100.0 g
  • Sarımsak 5.0 g
  • Kereviz 150.0 g
  • Ton Balığı 90.0 g
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 1000.0 ml
  • Zeytinyağı 150.0 ml
  • Tuz 2.0 g
  • Tane Karabiber (Değirmen) 1.0 g

Linguini Di Mare nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Linguine Di Mare

    • Makarnayı kaynar suda haşlayın ve süzdürün.
    • Kabuklu midye, mongole, kalamar, karides sırasıyla zeytinyağında soteleyin.
    • Ayrı bir tencerede 70 ml zeytinyağı ile sırasıyla, sarımsak, kuru soğan, kereviz karemelize olana kadar soteleyin.
    • Karemelize olmalarına yakın konserve ton balığı ilave edin 2 dk. daha soteleyin ve Rama Krema ilave edin.
    • Kısık ateşte 20 dk. kaynatın ve blenderden geçirin ve süzdürün.
    • Tuz ve değirmen karabiber ile tatlandırın, servise hazır hale getirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu