Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Linguine Di Mare

  • Linguni Makarna 900.0 g
  • Karides 400.0 g
  • Mongole 350.0 g
  • Midye, kabuklu 800.0 g
  • Kalamar, taze 300.0 g
  • Kuru soğan 100.0 g
  • Sarımsak 5.0 g
  • Kereviz 150.0 g
  • Ton Balığı 90.0 g
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 1000.0 ml
  • Zeytinyağı 150.0 ml
  • Tuz 2.0 g
  • Tane Karabiber (Değirmen) 1.0 g
  1. Linguine Di Mare

    • Makarnayı kaynar suda haşlayın ve süzdürün.
    • Kabuklu midye, mongole, kalamar, karides sırasıyla zeytinyağında soteleyin.
    • Ayrı bir tencerede 70 ml zeytinyağı ile sırasıyla, sarımsak, kuru soğan, kereviz karemelize olana kadar soteleyin.
    • Karemelize olmalarına yakın konserve ton balığı ilave edin 2 dk. daha soteleyin ve Rama Krema ilave edin.
    • Kısık ateşte 20 dk. kaynatın ve blenderden geçirin ve süzdürün.
    • Tuz ve değirmen karabiber ile tatlandırın, servise hazır hale getirin.