Levrek Külbastı
Türk mutfağından hafif bir lezzet tercih eden müşterileriniz için sağlıklı ve lezzetli bir alternatif. Leziz Levrek Külbastı tarifini hemen keşfedin!

İçindekiler
Levrek Külbastı
-
Levrek (bütün) 4350.0 g
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 500.0 ml
-
Sarımsak 8.0 g
-
Limon 100.0 g
-
Kapari 75.0 g
-
Patates 1000.0 g
-
Sivri biber 350.0 g
-
Kuru soğan 500.0 g
-
Tereyağı 125.0 g
-
Su 1200.0 ml
-
Biber, salçası 100.0 g
-
Tuz 15.0 g
-
Maydanoz, taze 50.0 g
-
Domates 1000.0 g
-
Knorr Kebap Çeşnisi 15.0 g
Hazırlık
-
Levrek Külbastı
- Levrekleri fileto yapın ve dilimleyip tepsiye dizin.
- Üzerlerine domates, patates ve biberleri dilimleyip koyun.
- Sosu için soğanı tereyağında soteleyin, biber salçasını ekleyin karıştırın.
- Rama Kremayı, suyu, tuz, Knorr Kebap Çeşni, limon suyu, kapari, sarımsak, Knorr Domates Soğanlı çeşni ve maydanozu ilave edin.
- 1-2 dk. kaynatın ve tepsiye dizdiğiniz balığın üzerine dökün.
- Tepsinin üstünü alüminyum folyo ile kapatın ve önceden ısınmış 180 derece fırına atın.
- 20-25 dk. pişirdikten sonra servis edin.