Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Levrek Külbastı

  1. Levrek Külbastı

    • Levrekleri fileto yapın ve dilimleyip tepsiye dizin.
    • Üzerlerine domates, patates ve biberleri dilimleyip koyun.
    • Sosu için soğanı tereyağında soteleyin, biber salçasını ekleyin karıştırın.
    • Rama Kremayı, suyu, tuz, Knorr Kebap Çeşni, limon suyu, kapari, sarımsak, Knorr Domates Soğanlı çeşni ve maydanozu ilave edin.
    • 1-2 dk. kaynatın ve tepsiye dizdiğiniz balığın üzerine dökün.
    • Tepsinin üstünü alüminyum folyo ile kapatın ve önceden ısınmış 180 derece fırına atın.
    • 20-25 dk. pişirdikten sonra servis edin.
+