Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Levrek Külbastı

  • Levrek (bütün) 4350 g
  • Sarımsak 8 g
  • Limon 100 g
  • Kapari 75 g
  • Patates 1000 g
  • Sivri biber 350 g
  • Kuru soğan 500 g
  • Tereyağı 125 g
  • Su 1200 ml
  • Biber, salçası 100 g
  • Tuz 15 g
  • Maydanoz, taze 50 g
  • Domates 1000 g
  • Knorr Kebap Çeşnisi 15 g
  1. Levrek Külbastı

    • Levrekleri fileto yapın ve dilimleyip tepsiye dizin.
    • Üzerlerine domates, patates ve biberleri dilimleyip koyun.
    • Sosu için soğanı tereyağında soteleyin, biber salçasını ekleyin karıştırın.
    • Rama Kremayı, suyu, tuz, Knorr Kebap Çeşni, limon suyu, kapari, sarımsak, Knorr Domates Soğanlı çeşni ve maydanozu ilave edin.
    • 1-2 dk. kaynatın ve tepsiye dizdiğiniz balığın üzerine dökün.
    • Tepsinin üstünü alüminyum folyo ile kapatın ve önceden ısınmış 180 derece fırına atın.
    • 20-25 dk. pişirdikten sonra servis edin.
+