Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Su 1.2 l
  • Limon suyu 5 ml
  • Ayçiçek yağı 50 ml
  • Un, buğday 50 g
  • Tatlı mısır, konserve 75 g
  • Lahana, beyaz 118 g
  1. Hazırlanışı

    • Suyun yarısını ocağa koyun ve ince doğranmış lahanayı ekleyin, yumuşayıncaya kadar pişirin.
    • Ayrı bir kapta suyun kalanını, Knorr Tavuk Bulyonu, Knorr sarımsaklı çeşniyi, unu ve limon suyunu karıştırarak kaynamakta olan lahanaya ekleyin.
    • Kıvam alıncaya kadar kaynatın ve mısırı ilave edin.
    • 5 dakika daha kaynadıktan sonra servis edin.
+