Lahana Salatası, Sirkeli Baharat Sos İle | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Lahana, beyaz 9000 g
  • Lahana, Kırmızı 4000 g
  • Havuç 2000 g
  • Maydanoz, düz 6 g
  • Üzüm Sirkesi 230 g
  • Su 170 ml
  • Ceviz 350 g
  • Taze Zencefil 15 g
  • Taze Soğan, İnce Doğranmış 80 g
  1. Hazırlanışı:

    • Kırmızı lahana, beyaz lahana ve havuçları ince jülyen biçiminde doğrayın.
    • Maydanozların yapraklarını ayıklayıp hepsini birlikte karıştırın.
    • Hazırlayacağınız sosu dilerseniz karıştırıp, dilerseniz de yanında servis edin.
    • Sosu için: Gerekli olan tüm malzemeyi blendera koyup çok ince olacak şekilde çekin.