Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Kuşkonmaz 200 g
  • Un, buğday 50 g
  • Ispanak 111 g
  • Ayçiçek yağı 50 ml
  • Su 1.3 l
  1. Hazırlanışı

    • Tencereye suyu koyun ve Knorr tavuk bulyonu ekleyerek kaynatın.
    • Kaynayan suya önce kuşkonmaz, 4 dakika sonra da ıspanakları ilave edin ve 2 dakika daha kaynatın.
    • Ateşten alın ve bir blender yardımı ile iyice çekın.
    • Ayrı bir tencerede un ve yağı kavurun ve ıspanak kuşkonmaz karışımını tüm suyu ve sarımsaklı çeşni ile beraber ekleyin.
    • Çorba 10 dakika kısık ateşte kaynayınca Rama kremayı ekleyerek servis edin.
+