Kuşkonmaz Çorbası
Unilever Food Solutions'da Kuşkonmaz Çorbası şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 50 ml
-
Kuşkonmaz 200 g
-
Un, buğday 50 g
-
Ispanak 111 g
-
Ayçiçek yağı 50 ml
-
Su 1.3 l
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Tencereye suyu koyun ve Knorr tavuk bulyonu ekleyerek kaynatın.
- Kaynayan suya önce kuşkonmaz, 4 dakika sonra da ıspanakları ilave edin ve 2 dakika daha kaynatın.
- Ateşten alın ve bir blender yardımı ile iyice çekın.
- Ayrı bir tencerede un ve yağı kavurun ve ıspanak kuşkonmaz karışımını tüm suyu ve sarımsaklı çeşni ile beraber ekleyin.
- Çorba 10 dakika kısık ateşte kaynayınca Rama kremayı ekleyerek servis edin.