Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Kurutulmuş Domates Pestosu ile Peynirli Ravioli

  • Un, Beyaz /tür 405 (genel) 500.0 g
  • Zeytinyağı 170.0 ml
  • Tulum Peyniri 250.0 g
  • Peynir, Beyaz 250.0 g
  • Çerkez Peyniri (İsli) 60.0 g
  • Peynir, Emmental 50.0 g
  • Peynir, Rokfor 80.0 g
  • Frenk soğanları 10.0 g
  • Fesleğen, taze 120.0 g
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 550.0 ml
  • Domates, kurutulmuş 500.0 g
  • Dolmalık Fıstık 10.0 g
  • Peynir, Parmesan 40.0 g
  • Sarımsak 5.0 g
  • Su 100.0 ml
  • Baby Patlıcan 300.0 g
  • Yumurta 250.0 g
  1. Kurutulmuş Domates Pestosu ile Peynirli Ravioli

    • Bir kabın içine un koyun, ayrı bir çorba kasesi içinde yumurta, zeytinyağını kaşık yardımı ile çırpın ve bu karışım ile unu yoğurun.
    • Hazırlanan makarna hamurunu +4 dolapta 1 saat bekletin.
    • Ayrı bir kabın içine tüm peynirleri ve Rama Krema koyun, blender yardımı ile pürüzsüz püre haline getirin.
    • Peynir karışımına frenk soğanı ve fesleğen doğrayarak ilave edin.
    • Bu peynir karışımını makinada açtığınız makarna hamurunun içine koyun ve isteğe göre şekillendirin, kaynar suda haşlayın ve süzdürün.
    • Ayrı bir kabın içinde doğranmış kurutulmuş domates, dolmalık fıstık, rende permasan peyniri, fesleğen, zeytinyağı, su blender yardımı ile püre haline getirin.
    • Ayrı bir tavada hazırlanan domates pesto ile rama kremayı karıştırın ve kaynatın.
    • Patlıcanları ince kesin, yağda kızartın, kuru domates ve ince doğranmış fesleğen ile makarnayı servise hazır hale getirin.