Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Kurutulmuş Domates Pestosu ile Peynirli Ravioli

  • Un, Beyaz /tür 405 (genel) 500.0 g
  • Zeytinyağı 170.0 ml
  • Tulum Peyniri 250.0 g
  • Peynir, Beyaz 250.0 g
  • Çerkez Peyniri (İsli) 60.0 g
  • Peynir, Emmental 50.0 g
  • Peynir, Rokfor 80.0 g
  • Frenk soğanları 10.0 g
  • Fesleğen, taze 120.0 g
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 550.0 ml
  • Domates, kurutulmuş 500.0 g
  • Dolmalık Fıstık 10.0 g
  • Peynir, Parmesan 40.0 g
  • Sarımsak 5.0 g
  • Su 100.0 ml
  • Baby Patlıcan 300.0 g
  • Yumurta 250.0 g

Peynir ve domatesin hafif kremalı bir sosla uyum içerisinde süslediği İtalyan lezzeti.

...

Hazırlık

  1. Kurutulmuş Domates Pestosu ile Peynirli Ravioli

    • Bir kabın içine un koyun, ayrı bir çorba kasesi içinde yumurta, zeytinyağını kaşık yardımı ile çırpın ve bu karışım ile unu yoğurun.
    • Hazırlanan makarna hamurunu +4 dolapta 1 saat bekletin.
    • Ayrı bir kabın içine tüm peynirleri ve Rama Krema koyun, blender yardımı ile pürüzsüz püre haline getirin.
    • Peynir karışımına frenk soğanı ve fesleğen doğrayarak ilave edin.
    • Bu peynir karışımını makinada açtığınız makarna hamurunun içine koyun ve isteğe göre şekillendirin, kaynar suda haşlayın ve süzdürün.
    • Ayrı bir kabın içinde doğranmış kurutulmuş domates, dolmalık fıstık, rende permasan peyniri, fesleğen, zeytinyağı, su blender yardımı ile püre haline getirin.
    • Ayrı bir tavada hazırlanan domates pesto ile rama kremayı karıştırın ve kaynatın.
    • Patlıcanları ince kesin, yağda kızartın, kuru domates ve ince doğranmış fesleğen ile makarnayı servise hazır hale getirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Menu