Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanış Adımları

  • Dana Kıyma - 4,5 kg
  • Su - 1,2 lt
  • İnce Esmer Bulgur - 2 kg
  • Kuru Soğan - 1 kg
  • Sarımsak - 100 gr
  • Su - 12 lt
  • Biber Salçası - 300 gr
  • Ayçiçek Yağı - 300 ml
  • Kuru Nane - 30 gr
  • Yoğurt - 5 kg
  • Maydanoz - 400 gr
  1. Hazırlanış Adımları

    Knorr Köfte Harcı, Knorr Tarhana Çorbası, su, ince esmer bulgur, kuru

    soğan, sarımsak, Knorr Et Suyu Bulyonu karıştırın ve 5 dakika bekletin.

    Hazırlanan köfte harcı ile dana kıymayı yoğurun. Ufak misketler halinde

    porsiyonlayın. Sos için ayçiçek yağı ile biber salçasını kavurun ve 8 lt su

    ilave edin. 2 lt soğuk su ile Knorr Demi Glace Sosu karıştırın ve kaynayan

    suya ilave edin. Knorr Mise en Place Pesto, kuru nane,

    maydanozu ekleyin . Hazırlanan sosun içine

    köfteleri ekleyin, 20 -30 dakika arası pişirin ve

    yoğurt ile servis edin.