Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Makarna, tagliatelle 5000.0 g
  • Patlıcan Jülyen 5000.0 g

Sosun Hazırlanışı

  • Domates, küp 4000.0 g
  • Dana kıyma 8000.0 g
  • Karabiber 3.0 g
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 10000.0 ml
  • Tuz 5.0 g
  • Ayçiçek yağı 700.0 ml
  • Nişasta, Buğday 100.0 g
  1. Hazırlanışı

    • Tagliatelle makarnayı kaynar suda haşlayın, süzdürün ve küvete alıp yağlayın.
    • Patlıcanları derin yağda kızartın.
  2. Sosun Hazırlanışı

    • Sos için ayçiçek yağı ile sırasıyla dana kıyma, domatesi soteleyin.
    • Rama Krema, Knorr Sebzeli Çeşni, tuz ilave edin kısık ateşte 5 dk kaynatın ve nişastayı su ile açın kaynayan sosa ekleyin.
    • Tabağa önce makarnayı sonra sosu, patlıcanı koyun ve servis edin.
  3. Not

    • İsteğe göre sosun maliyetini düşürmek için Rama Krema'yı 10 lt yerine 6 lt Rama Krema ve 4 lt su olarak, nişastayı ise 100 gr yerine 160 gr kullanabilirsiniz.