Kremalı ve Domatesli Patlıcanlı Tagliatelle
Unilever Food Solutions'da Kremalı ve Domatesli Patlıcanlı Tagliatelle şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Makarna, tagliatelle 5000.0 g
-
Patlıcan Jülyen 5000.0 g
Sosun Hazırlanışı
-
Domates, küp 4000.0 g
-
Dana kıyma 8000.0 g
-
Karabiber 3.0 g
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 10000.0 ml
-
Tuz 5.0 g
-
Ayçiçek yağı 700.0 ml
-
Nişasta, Buğday 100.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Tagliatelle makarnayı kaynar suda haşlayın, süzdürün ve küvete alıp yağlayın.
- Patlıcanları derin yağda kızartın.
-
Sosun Hazırlanışı
- Sos için ayçiçek yağı ile sırasıyla dana kıyma, domatesi soteleyin.
- Rama Krema, Knorr Sebzeli Çeşni, tuz ilave edin kısık ateşte 5 dk kaynatın ve nişastayı su ile açın kaynayan sosa ekleyin.
- Tabağa önce makarnayı sonra sosu, patlıcanı koyun ve servis edin.
-
Not
- İsteğe göre sosun maliyetini düşürmek için Rama Krema'yı 10 lt yerine 6 lt Rama Krema ve 4 lt su olarak, nişastayı ise 100 gr yerine 160 gr kullanabilirsiniz.