Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Makarna, tagliatelle 5000 g
  • Patlıcan Jülyen 5000 g

Sosun Hazırlanışı

  1. Hazırlanışı

    • Tagliatelle makarnayı kaynar suda haşlayın, süzdürün ve küvete alıp yağlayın.
    • Patlıcanları derin yağda kızartın.
  2. Sosun Hazırlanışı

    • Sos için ayçiçek yağı ile sırasıyla dana kıyma, domatesi soteleyin.
    • Rama Krema, Knorr Sebzeli Çeşni, tuz ilave edin kısık ateşte 5 dk kaynatın ve nişastayı su ile açın kaynayan sosa ekleyin.
    • Tabağa önce makarnayı sonra sosu, patlıcanı koyun ve servis edin.
  3. Not

    • İsteğe göre sosun maliyetini düşürmek için Rama Krema'yı 10 lt yerine 6 lt Rama Krema ve 4 lt su olarak, nişastayı ise 100 gr yerine 160 gr kullanabilirsiniz.
+