Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Brokoli 750 g
  • Sızma Zeytinyağı 20 ml
  • Tereyağı 20 g
  • Knorr Chef’s Tavuk Suyu Toz Bulyon 1250 g 20 g
  • Taze Ispanak 200 g
  • Su 2000 ml
  • Limon kabuğu, rendelenmiş 5 g
  • Rama Krema, çırpılmış 100 ml
  • Kavrulmuş Susam 30 gr
  • Kabak Çekirdeği, kavrulmuş iç 40 g
  • Keten Tohumu, kavrulmuş 30 g
  1. Hazırlanışı

    • Tavuk suyu için: 1 lt suyun içinde Knorr Chef's Sebzeli Çeşni ve Knorr Chef's Tavuk Suyu Toz Bulyon'u çırparak eritin.
    • Bir tencerede tereyağını ve zeytinyağını kızdırıp hazırladığınız bu tavuk suyunu ekleyin.
    • Kaynadıktan sonra küçük parçalara böleceğiniz brokolilerin önce sap kısımlarını birkaç dakika sonrada çiçek kısımlarını ekleyin. brokoliler renklerini kaybetmeden hemen ıspanakları ekleyin ve yumuşayıncaya kadar pişirin. Rama Kremayı ve limon kabuğu rendesini de ekleyip biraz daha kaynatın. Tuz ve biberini kontrol edip kenara alın ve blender yardımı ile iyice çekin. Koyuluğunu daha önce hazırladığınız tavuk suyu ile de ayarlayabilirsiniz.
    • Hazırladığınız çorbayı kaselere alıp ortasına 1 kaşık çırpılmış Rama krema dökün ve diğer kavrulmuş tohumları da serpiştirip bir iki yaprak nane ile servis edin.