Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Makarna, Fusilli 5000 g
  • Kültür Mantarı 6000 g
  • Kabak, jülyen 4000 g

Sosun Hazırlanışı

  1. Hazırlanışı

    • Fusilli makarnayı kaynar suda haşlayın, süzdürün ve küvete alıp yağlayın.
  2. Sosun Hazırlanışı

    • Sos için ayçiçek yağı ile sırasıyla biber salçası, kültür mantarı, kabağı soteleyin.
    • Rama Krema, kuru kekik, Knorr Et Bulyon, karabiber, tuz ekleyin kısık ateşte 5 dk kaynatın ve nişastayı su ile açın kaynayan sosa ekleyin.
    • Makarna ve özel sosu ister proje mutfağında küvet içerisinde karıştırarak, ister Ben Mari'de özel sosu makarnaya dökerek servis edebilirsiniz.
  3. Not

    • İsteğe göre sosun maliyetini düşürmek için Rama Krema'yı 10 lt yerine 6 lt rama krema ve 4 lt su olarak, nişastayı ise 60 gr yerine 120 gr kullanabilirsiniz.
+