Kremalı Domates Soslu Fusilli Makarna
Unilever Food Solutions'da Kremalı Domates Soslu Fusilli Makarna şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Makarna, Fusilli 5000.0 g
-
Kültür Mantarı 6000.0 g
-
Kabak, jülyen 4000.0 g
Sosun Hazırlanışı
-
Ayçiçek yağı 500.0 ml
-
Biber, salçası 2000.0 g
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 10000.0 ml
-
Kekik, kurutulmuş 10.0 g
-
Karabiber 3.0 g
-
Tuz 5.0 g
-
Maydanoz, taze 56.0 g
-
Nişasta, Buğday 60.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Fusilli makarnayı kaynar suda haşlayın, süzdürün ve küvete alıp yağlayın.
-
Sosun Hazırlanışı
- Sos için ayçiçek yağı ile sırasıyla biber salçası, kültür mantarı, kabağı soteleyin.
- Rama Krema, kuru kekik, Knorr Et Bulyon, karabiber, tuz ekleyin kısık ateşte 5 dk kaynatın ve nişastayı su ile açın kaynayan sosa ekleyin.
- Makarna ve özel sosu ister proje mutfağında küvet içerisinde karıştırarak, ister Ben Mari'de özel sosu makarnaya dökerek servis edebilirsiniz.
-
Not
- İsteğe göre sosun maliyetini düşürmek için Rama Krema'yı 10 lt yerine 6 lt rama krema ve 4 lt su olarak, nişastayı ise 60 gr yerine 120 gr kullanabilirsiniz.