Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Tavuk But - Derisiz, kemiksiz 1000 g
  • Kavrulmuş Beyaz Susam 20 g
  • Taze Soğan, İnce Doğranmış 120 g
  • Knorr Cajun Çeşnisi 20 g
  • Sirke - Pirinç 20 ml
  • Susam 20 g
  • Soya sosu, standart 90 ml
  • Şeker 25 g
  • Yağ, Susam 20 ml
  • Ayçiçek yağı 20 ml
  • Taze Zencefil - Rendelenmiş 15 g
  • Su 120 ml
  • Kuru soğan, yemeklik doğranmış 300 g
  • Yeşil/taze soğan (jülyen) 50 g
  1. Hazırlanışı

    • Marinasyon için küçük bir kasenin içinde yeşil soğan, Knorr Sarımsaklı Çeşni, Knorr Cajun Çeşnisi, sirke, su, soya sos, şeker ve susam yağını çırparak karıştırın.
    • Tavukları bu marinasyon ile karıştırın ve 30 dakika bekletin.
    • Başka bir tavada yağı kızdırın zencefil ve sarımsağı kavurun.
    • Kuru soğanları ve Knorr Sebzeli Çeşni ile suyu ekleyin. Soğanlar hafif yumuşayınca kadar soteleyin.
    • Tavuk etlerini marinasyondan çıkarıp ızgarada iyice pişirin.
    • Pişen etleri soğanlı karışıma ilave edin ve hafifçe sallayarak soteleyin, susamları ekleyin.
    • Bir servis tabağına alıp üstüne çok ince jülyen kestiğiniz ve buzlu suda beklettiğiniz yeşil soğan yapraklarını serpiştirip, yanında buharda pişirilmiş pirinç ile servis edin.
+